Yritys

Haluamme helpottaa asiakkaidemme kirjanpitoa tarjoamalla helppokäyttöisen ohjelman sekä ystävällistä ja ammattitaitoista asiakastukea.

Unohda kirjanpidon ikävät puolet ja keskity siihen, mitä osaat parhaiten. Merit Aktivalla kirjanpito sujuu helposti!

Meistä lyhyesti

Me uskomme, että kirjanpidon kuuluu olla nopeaa ja helppoa, jotta liiketoiminnan kasvattamiseen jää enemmän aikaa.

Merit Aktiva on helpottanut yrittäjien ja kirjanpitäjien työtä jo marraskuusta 1991, jolloin Virossa toimiva emoyhtiö julkaisi ohjelmasta ensimmäisen version. Siitä lähtien ohjelma on kehittynyt samaa tahtia teknisten innovaatioiden kanssa, ja sitä parannetaan edelleen jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta sekä tekniikan ja lainsäädännön kehittyessä.

Ohjelman kehittämisestä vastaa yli 30-henkinen tiimi, joka keskittyy erityisesti automatisaation lisäämiseen, helppokäyttöisyyteen ja toimintojen kattavuuteen. Asiakkaanamme saat kaikki tulevat parannukset ja päivitykset käyttöösi ilman minkäänlaista lisämaksua.

Luotettava ratkaisu

Merit Aktiva on voittanut jo yli 65 000 yrityksen luottamuksen Suomessa, Virossa ja Puolassa, eikä syyttä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että voit käyttää ohjelmaamme yhtä luottavaisin mielin kuin verkkopankkiasi. Huolehdimme palvelun vakaasta toiminnasta sekä tietojesi turvallisesta säilytyksestä ja automaattisesta varmuuskopioinnista Microsoft Azure ‑palvelimella.

Asiakkaanamme et myöskään jää yksin kysymystesi kanssa. Ystävällinen asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa sekä kirjanpitoon että ohjelman käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Kuulemme myös mielellämme, miten voimme palvella sinua paremmin!