Tuki


Veloitukseton tuki

09 4259 7827

Palvelemme arkisin 09.00 – 16.00

Sähköpostituki

support@passelimerit.com

Palvelemme arkisin 09.00 – 16.00


Sopiiko ohjelma paremmin kirjanpitäjille vai yrittäjille?

Sopiiko ohjelma paremmin kirjanpitäjille vai yrittäjille?

Merit Aktiva tyydyttää sekä kirjanpitäjien että yrittäjien tarpeet.

Maailmanlaajuinen suuntaus on se, että yhä suurempi osa pienyritysten omistajista hoitaa kirjanpitonsa itse. Kirjanpitäjä tarkistaa aika ajoin heidän työnsä ja vastaa yrittäjää askarruttaviin kysymyksiin.

Koska Merit Aktivan käyttö on helppo oppia, se on juuri edellä mainitun suuntauksen mukainen. Yrittäjien osuus käyttäjistä on kasvanut ajan mittaan. Tällä hetkellä noin 35% käyttäjistämme on omaa kirjanpitoaan hoitavia yrittäjiä.

Ammattikirjanpitäjien työ ei luonnollisesti kuitenkaan lopu koskaan, vaan sillä tulee olemaan tulevaisuudessakin kysyntää. Vain työn luonne on muuttumassa enemmän asiantuntijuuden suuntaan. Kirjanpitäjistä tulee arvostettuja asiantuntijoita, joiden toimenkuvaan tulee kuulumaan yksinkertaisen tositteiden tallentamisen sijaan neuvonta, tarkastusten tekeminen ja hyväksyminen.

Merit Aktivan pilviversiossa ohjelmaan voidaan lisätä ilmaiseksi lisäkäyttäjiä, jotka voivat tehdä myyntilaskuja ja käyttää Myynti-osion toimintoja.

On myös selvää, etteivät kaikki yrittäjät halua hoitaa itse omaa kirjanpitoaan. Perinteisille kirjanpitäjille on näin ollen aina kysyntää.
Meidän tehtävänämme on huolehtia ohjelmiston kehittämisestä siten, että molemmat käyttäjäryhmät olisivat tyytyväisiä.