Minun alueeni
Apu

Verkkolaskutuksen aktivointi

05-12-2023 09:06 (Päivitetty 29-08-2023)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 800 Näytöt
Jotta voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja Passeli Meritillä, sinun tulee rekisteröityä verkko-operaattori Apix Messaging Oy:n palveluiden käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu Apixin verkkosivuilla www.apix.fi valikossa: Kirjaudu palveluihin - Rekisteröidy. Huomaa, että jokainen yritys on rekisteröitävä Apixin käyttäjäksi erikseen. Tarkista, että ilmoitat Apixille saman y-tunnuksen, kuin minkä olet syöttänyt Passeli Meritissä yrityksen tietoihin.

Valitse sen jälkeen valikosta laskutus ohjelmistoksi “MeritAktiva“. Valitse palveluiksi Lähetä mikäli haluat lähettää verkkolaskuja ohjelmasta ja Vastaanota jos haluat vastaanottaa ostolaskuja suoraan ohjelmaan sekä muut haluamasi palvelut.

Tämän jälkeen sinut ohjataan kirjautumissivulle ja verkkokauppaan. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, huomaa että sinun tulee ostaa Apixin verkkokaupasta verkkopostimerkkejä lähettääksesi ja vastaanottaaksesi verkkolaskuja. Siirry tämän jälkeen Passeli Meritin valikossa Asetukset - Yrityksen tiedot - Verkkolaskujen ym. Integraatioiden asetukset.

Valitse Verkkolaskuoperaattori Apix

Syötä Apixin kanssa käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

Kun tiedot on asetettu, paina Tallenna. Kun yhteys Apixin kanssa on aktivoitu onnistuneesti, otsikon Verkkolaskuoperaattori Apix viereen ilmestyy teksti Aktivoitu.

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!