Kun kirjanpito sujuu nopeasti ja helposti, sinulle jää enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen

Veloitukseton tuki

09 4259 7827

Palvelemme arkisin 09.00 – 16.00

Sähköpostituki

support@passelimerit.com

Palvelemme arkisin 09.00 – 16.00


Osoite

Passeli Merit Oy
Pohjoisranta 11 F
28100 Pori, Suomi
Y-tunnus: 2326943-2


Merit Aktiva on nyt Passeli Merit

Merit Aktiva muutti nimensä Passeli Merit Oy:ksi syksyllä 2022. Passeli Merit palvelee ammattitaidolla asiakkaitaan myös tulevaisuudessa.

Kehitämme ohjelmaa nyt entistäkin suuremman tiimin avulla. Tavoitteenamme on tarjota helppokäyttöinen ja laaja ohjelma taloushallinnon jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Luotettava ja nopea ohjelmisto, jota käyttää jo lähes 10 000 yritystä

Lähes 10 000 yritystä luottaa Passeli Meritin kirjanpito-ohjelmistoon.

Tämä auttaa omalta osaltaan varmistamaan ajantasaiset päivitykset, erinomaisen luotettavuuden ja sujuvan palvelun.

Käyttäjiä helmikuussa 2023

37 369

Vuosien kokemus

32

Kuten niin moni muukin hyvä tarina, myös tämä alkaa nuoresta parista 

Merit Aktiva perustettiin marraskuussa 1991, kun nuori pariskunta – Kaja Kert ja Andres Kert – ryhtyivät kehittämään ohjelmistoa kirjanpidon ja osakkeiden hallintaan. Kaja oli töissä maatalouskoneita valmistavassa yrityksessä ja hän tarvitsi työkalun, joka nopeuttaisi työskentelyä. Näin he päättivät kehittää työkalun itse, ilman mitään käsitystä siitä, kuinka menestyksekäs siitä tulisi. Nyt, 32 vuotta myöhemmin, Merit Aktiva on Passeli Merit ja kehittyy kovaa vauhtia Suomen suosituimmaksi kirjanpito-ohjelmaksi.

Sitoutunut tiimi

Uskomme vahvasi tuotteeseemme ja tiedämme, että ideoilla on merkitystä vasta kun niistä tulee toimintaa. Opimme koko ajan emmekä koskaan tyydy keskinkertaiseen. Tähtäämme kasvuun, laajaan automaatioon, helppokäyttöisyyteen ja toiminnallisuuteen.

Luotettava ratkaisu

Passeli Merit on jo saavuttanut tuhansien  yrityksen luottamuksen Suomessa.

Meille on tärkeää, että voit luottaa ohjelmaamme yhtä paljon kuin verkkopankkiisi. Varmistamme palvelun sujuvan toiminnan sekä turvallisen tallennuksen ja tietojen automaattisen varmuuskopioinnin Microsoft Azure -pilvipalveluun.

Asiakastuki ammattilaisille

Haluamme auttaa ja palvella. Paras ratkaisu ei koskaan ole massatuote. Sen saavuttaminen edellyttää osapuolten välistä, molemmille kannattavaa yhteistyötä.
Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme ovat sitoutuneet tekemään Passeli Meritin käytöstä mahdollisimman käyttäjäystävällisen. Autamme saamaan ohjelmistosta kaikki tehot irti, väistämään tekniset sudenkuopat ja tarjoamaan arvokkaita neuvoja kirjanpitotekniikoista.

Kuulumme Visma-konserniin, joka on yksi johtavista ohjelmisto- ja teknologiayrityksistä.

Visma-konserniin kuuluu yli 200 yritystä 16 maassa. Ainutlaatuinen organisaatiorakenteemme antaa meille mahdollisuuden olla lähellä paikallisia asiakkaitamme ja samalla hyödyntää maailmanlaajuisia resursseja ja osaamista.

Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit kokeilla Passeli Merittiä 30 päivää täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia.