Tietoa meistä | Kirjanpito-ohjelma kirjanpitäjille | Passeli Merit

Kun kirjanpito sujuu nopeasti ja helposti, sinulle jää enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen

Veloitukseton tuki

09 4259 7827

Palvelemme arkisin 09.00 – 16.00

Sähköpostituki

support@passelimerit.com

Palvelemme arkisin 09.00 – 16.00


Osoite

Passeli Merit Oy
Pohjoisranta 11 F
28100 Pori, Suomi
Y-tunnus: 2326943-2


Luotettava ja nopea ohjelmisto, jolla oli heinäkuussa jo 37 369 käyttäjää

95 604 yritystä luotti Passeli Meritin kirjanpito-ohjelmistoon heinäkuussa 2022.

Tämä auttaa omalta osaltaan varmistamaan ajantasaiset päivitykset, erinomaisen luotettavuuden ja sujuvan palvelun.

Käyttäjiä heinäkuussa 2022

37 369

Vuosien kokemus

30

Kuten niin moni muukin hyvä tarina, myös tämä alkaa nuoresta parista 

Merit Aktiva perustettiin marraskuussa 1991, kun nuori pariskunta – Kaja Kert ja Andres Kert – ryhtyivät kehittämään ohjelmistoa kirjanpidon ja osakkeiden hallintaan. Kaja oli töissä maatalouskoneita valmistavassa yrityksessä ja hän tarvitsi työkalun, joka nopeuttaisi työskentelyä. Näin he päättivät kehittää työkalun itse, ilman mitään käsitystä siitä, kuinka menestyksekäs siitä tulisi. Nyt, 29 vuotta myöhemmin, Merit Aktiva on Viron suosituin kirjanpito-ohjelma, ja sen suosio kasvaa niin Suomessa kuin Puolassakin. Tyytyväisiä käyttäjiä on jo yli 33 000. Tavoite on pysynyt ennallaan – ohjelmiston on oltava helppokäyttöinen ja sen on pystyttävä säästämään käyttäjänsä aikaa.

Sitoutunut tiimi

Uskomme vahvasi tuotteeseemme ja tiedämme, että ideoilla on merkitystä vasta kun niistä tulee toimintaa. Opimme koko ajan emmekä koskaan tyydy keskinkertaiseen. Tähtäämme kasvuun, laajaan automaatioon, helppokäyttöisyyteen ja toiminnallisuuteen.

Luotettava ratkaisu

Merit Aktiva on jo saavuttanut yli 70 000 yrityksen luottamuksen Suomessa, Puolassa ja Virossa.
Meille on tärkeää, että voit luottaa ohjelmaamme yhtä paljon kuin verkkopankkiisi. Varmistamme palvelun sujuvan toiminnan sekä turvallisen tallennuksen ja tietojen automaattisen varmuuskopioinnin Microsoft Azure -pilvipalveluun.

Asiakastuki ammattilaisille

Haluamme auttaa ja palvella. Paras ratkaisu ei koskaan ole massatuote. Sen saavuttaminen edellyttää osapuolten välistä, molemmille kannattavaa yhteistyötä.
Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme ovat sitoutuneet tekemään Passeli Meritin käytöstä mahdollisimman käyttäjäystävällisen. Autamme saamaan ohjelmistosta kaikki tehot irti, väistämään tekniset sudenkuopat ja tarjoamaan arvokkaita neuvoja kirjanpitotekniikoista.

Kuulumme Visma-konserniin, joka on yksi johtavista ohjelmisto- ja teknologiayrityksistä.

Visma-konserniin kuuluu yli 200 yritystä 16 maassa. Ainutlaatuinen organisaatiorakenteemme antaa meille mahdollisuuden olla lähellä paikallisia asiakkaitamme ja samalla hyödyntää maailmanlaajuisia resursseja ja osaamista.

Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.