Merit Aktivan uusi versio on käytettävissä 15.6.2016 lähtien | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio on käytettävissä 15.6.2016 lähtien

Ilmoitamme, että Merit Aktivan uusi versio on käytettävissä 15.6.2016 lähtien.

Uuden version tärkein täydennys: olemme täydentäneet verkkolaskujen lähettämistä

  1. Ohjelmaan on lisätty mahdollisuus lähettää verkkolaskuja asiakkaille, joilla on useampi verkkolaskuosoite. Asiakkaan tietoihin on lisätty kenttä “OVT-tunnus“. Kyseiseen kenttään tulee lisätä se OVT-tunnus, johon asiakkaanne toivoo saavansa verkkolaskut. Mikäli asiakkaalla on vain yksi verkkolaskuosoite, kyseisen kentän voi jättää tyhjäksi.
  2. Verkkolaskujen mukana voi lähettää nyt myös liitteitä. Tallennetulle myyntilaskulle tulee lisätä liitetiedosto (napsautamalla myyntilaskun yläreunassa näkymää klemmarin kuvaketta). Kun liite on valittu, lähetä sen jälkeen verkkolasku. Liitetty tiedosto lisätään automaattisesti verkkolaskun mukaan.

Muut täydennykset

  1. Myyntilaskuihin voi lisätä liitteitä myös silloin, kun niitä ei lähetetä verkkolaskuina. Kun myyntilaskuun on lisätty liitetiedosto (esim. työluettelo, laskuerittely), laskua sähköpostitse lähetettäessä otetaan mukaan myös kyseinen lisätty asiakirja. Jos et halua lähettää liitetiedostoa sähköpostin mukana, on lähetettävä lasku ensin sähköpostitse ja lisättävä liitetiedostot laskuun vasta sen jälkeen.
  2. Myynti- ja ostolaskujen luetteloon on lisätty sarake, joka näyttää, onko laskuun liitetty tosite vai ei. Jos laskuun on liitetty tosite, sen merkkinä on klemmarin kuvake. Kyseinen sarake sijaitsee luettelossa viimeisenä. Voit siirtää sarakkeen vetämällä sen haluamaasi kohtaan etupuolelle, jotta voit seurata juoksevasti, mihin laskuihin on liitetty tosite ja mihin ei.
  3. Laadittaessa myyntilaskua EU-maissa sijaitseville asiakkaille, ohjelmaan on lisätty seuraava automattiikka: mikäli asiakkaan maana on toinen EU-maa ja asiakkaan tietoihin on lisätty asiakkaan alv-numero, myyntinimikettä valittaessa ohjelma muuttaa alv-kannan (24% tai 14%) automaattisesti 0%:ksi. Myyntilaskujen laatiminen muuttuu siten huomattavasti helpommaksi.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse sekä sähköpostitse.

info@meritaktiva.fi
asiakastuki 09 4259 7827

 

Pidä itsesi ajantasalla ja vastaanota uutiset ja hyvät tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Liity mukaan jo tänään.

[vfb id=3]

 

Tilaus ei ole sitova, voit poistaa itsesi listalta milloin haluat.


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita muuta tositetta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.