Merit Aktivan uusi versio on käytettävissä 02.03.2017 lähtien | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio on käytettävissä 02.03.2017 lähtien

Uuden version tärkeimmät täydennykset

  • Maksutapahtumat-valikossa on mahdollista laatia pankki- ja kassaraportit alkusaldoineen. Raportin saa tulostettua napsauttamalla Maksutapahtumat-valikossa pankkitilin loppusaldoa.
  • Tilikartan voi ryhmitellä taseen ja tuloslaskelman erien mukaan. Toiminto on oletusasetuksena käytössä. Tililuettelossa näytetään tilit ryhmittäin. Toiminnon voi ottaa pois käytöstä tilikartalla.
  • Verkkolaskujen (myyntilaskujen) lähettämistä Apixiin on täydennetty: mikäli verkkolaskuosoite on TULOSTUS tai TULOSTUSPALVELU, asiakkaan tiedoissa ei y-tunnus ole pakollinen kenttä.
  • Sähköisissä ostolaskuissa ei pankkitilin numero eikä viitenumero-kenttä tyhjenny, jos toimittaja valitaan laskuun käsin.
  • Tilitoimistot voivat lukea ohjelmaan sisään sellaisia tiliotetiedostoja, joissa on useiden eri yritysten tiliotteet. Tiliote luetaan sisään samalla kaikkiin yrityksiin, joissa on yhteinen pääkäyttäjä.
  • Tilitoimistoja varten on täydennetty maksuaineistotiedostojen laadintaa.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse sekä sähköpostitse.

info@meritaktiva.fi
asiakastuki 09 4259 7827

Pidä itsesi ajantasalla ja vastaanota uutiset ja hyvät tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Liity mukaan jo tänään.

[vfb id=3]

 

Tilaus ei ole sitova, voit poistaa itsesi listalta milloin haluat.


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita muuta tositetta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.