Merit Aktivan uusi versio 8.2.2019 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 8.2.2019

Tuloslaskelma ja taseen saa nyt tulostettua Word-muodossa. Viimeisimmän Merit Aktivan ohjelmistopäivityksen yhteydessä lisättiin ohjelmaan mahdollisuus tulostaa tuloslaskelma ja tase Word-muodossa. Tätä toimintoa on toivottu jo pitkään tilinpäätöstä laativien taholta ja tase-erittelyjen laatiminen on nyt helpompaa. Kun laadit Merit Aktivassa (Kirjanpito-valikko) tuloslaskelman tai taseen ja painat oikealla ylhäällä näkyvää Word-kuvaketta, tulostaa ohjelma raportit taulukkomuodossa Word-dokumenttiin. Jos haluat poistaa tai lisätä uusia rivejä, käytä taulukon muokkaustyökaluja: poista rivi, lisää rivi jne. Helpoiten hahmotat taulukon, kun laitat siihen muokkaamisen ajaksi reunaviivat näkyviin.
 

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme, joko sähköpostilla info@meritaktiva.fi tai puhelimitse numeroon 09 4259 7827.


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita muuta tositetta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.