Merit Aktivan uusi versio 28.5.2019 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 28.5.2019

Uuden version täydennykset

  • Tarjous-osioon on tehty täydennys: kun asiakas vastaa Merit Aktivasta lähetettyyn tarjoukseen (eli vahvistaa sen tai kommentoi tarjousta käyttäen tarjouksessa olevaa linkkiä), lähetetään tarjouksen lähettäjälle asiasta automaattisesti viesti sähköpostitse.

  • Viivästyskorkolaskuja laadittaessa on mahdollista valita, lasketaanko viivästyskorko kaikista myöhässä maksetuista ja maksamattomista laskuista vai lasketaanko viivästyskorko ainoastaan maksamatta olevista laskuista.

  • Viivästyskorkolasku voidaan laatia yhden asiakkaan tiety(i)stä valitu(i)sta lasku(i)sta.

  • Pääkirja- ja Päiväkirja-raporttien laadintaa on nopeutettu oleellisesti. Mikäli raportit ovat kooltaan suuria, ne voidaan tallentaa Excelinä.

  • On lisätty mahdollisuus lähettää verkkolaskuja suoraan ohjelmasta Suomen ja Viron Merit Aktivan käyttäjien kesken.

Merit Aktivaa käyttävät suomalaiset ja virolaiset yritykset voivat lähettää toisilleen verkkolaskuja ilmaiseksi suoraan ohjelmasta. Jos haluatte lähettää verkkolaskuja virolaiselle kumppanillenne, ilmoittakaa siitä kyseiselle yritykselle. Virolainen yritys voi ottaa käyttöön Merit Aktivassa verkkolaskujen vastaanoton valikossa Asetukset > Yrityksen tiedot > E-laskujen asetukset. Kun nyt laaditte virolaiselle asiakkaalle myyntilaskun, myyntilaskun ylävalikkoon ilmestyy E-lasku-painike ja sitä klikkaamalla voitte lähettää laskun automaattisesti virolaisen asiakkaan ohjelmaan vahvistamattomien ostolaskujen valikkoon. Mikäli haluatte itse vastaanottaa virolaiselta kumppaniltanne verkkolaskuja, lähettäkää vastaava anomus asiakastukeemme. Eli nimenkirjoitusoikeutetun henkilön tulisi lähettää osoitteeseen info@meritaktiva.fi vapaamuotoinen anomus. Tarkistamme, onko kyseinen henkilö nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö ja avaamme kyseisessä yrityksessä verkkolaskujen vastaanoton. Virolaisen toimittajan lähettämät verkkolaskut löytyvät ohjelman valikosta Ostot > Vahvistamattomat ostolaskut.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse että sähköpostitse info@meritaktiva.fi

asiakastuki 09 4259 7827


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita muuta tositetta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.