Merit Aktivan uusi versio 27.01.2022

Merit Aktivan uusi versio 27.01.2022

Uuden versioon täydennykset:

 • Ostolaskuissa ja vahvistamattomissa ostolaskuissa on mahdollista muuttaa itse esikatseluikkunan kokoa ja sijaintia:
  Esikatseluikkuna liikkuu laskun ylätunnisteen ja laskurivien väliin, jossa se sijaitsi aiemmin, mikäli otetaan hiirellä kiinni esikatseluikkunan vasemmasta reunasta ja vedetään sitä vasemmalle, sivun keskivälin yli.
  Tämän jälkeen voidaan esikatseluikkunaa venyttää halutun kokoiseksi ja levyiseksi ja tämä valinta jää ohjelman muistiin.
 • On parannettu pankkitilin numeron tulostuksen logiikkaa myyntilaskuissa ja maksumuistutuksissa:
  Myyntilaskuun tulostuu pankkitili seuraavassa järjestyksessä: 1. osaston tiedoista (jos laskun ylävalikossa on valittu osasto), 2. Asiakkaan tiedoista, 3. Pankkien luettelosta (Maksutapahtumat > Pankit)
  Maksumuistutuksiin tulostetaan pankkitili seuraavassa järjestyksessä: 1. Asiakkaan tiedoista, 2. Pankkien luettelosta.
  Maksumuistutuksissa ohjelma ei tarkasta osastokohtaisia pankkitilejä, sillä yhdellä ja samalla asiakkaalla saattaa olla eri osastojen laskuja maksamatta.
 • Varastoraporttia Exceliin tulostettaessa lisätään tiedostoon myös EAN-sarake

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse numeroon 09 4259 7827 että sähköpostitse info@meritaktiva.fi.


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.