Merit Aktivan uusi versio 23.11.2020 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 23.11.2020

Uuden version täydennykset:

  1. Lopputuotteen kokoonpano

Ohjelman Premium-version varasto-osioon on lisätty mahdollisuus laatia kokoonpanoja eli mahdollisuus lisätä varastonimikkeille ns.“reseptejä“. Lopputuotetta kokoonpantaessa voidaan käyttää myös osakokoonpanoja (ns. puolivalmisteita). Eri kokoonpanotasojen määrää ei ole rajoitettu.

Lopputuotteet voidaan lisätä varastoon syöttämällä varastotapahtuma, jonka tyyppinä on “Tuotteen kokoonpano“. Kun kokoonpano lisätään varastoon, varastosta kirjataan automaattisesti kuluksi lopputuotteen sisältämät ainesosat. Kuluksi kirjataan aina lopputuotteissa käytetyt “alimman tason“ ainesosat. Eli jos lopputuotteessa on käytetty osakokoonpanoja (puolivalmisteita), kuluksi kirjataanpuolivalmisteessa käytetyt ainesosat, ei itse puolivalmisteita.

Lopputuotteita koottaessa suosittelemme käyttämään myös mittayksiköiden muuntamista. Se mahdollistaa tuotteen oston esimerkiksi kiloina, mutta kokoonpantaessa (reseptiä laadittaessa) voidaan käyttää samaa raaka-ainetta grammoina.

Varastotapahtumissa (varastoontulo, varastostaotto, tuotteen kokoonpano) ja kokoonpanoja lisättäessä on mahdollista syöttää määrät kuuden desimaalin tarkkuudella (aikaisemman kolmen desimaalin sijaan).

Tarkempia tietoja kokoonpanosta voi lukea tästä.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä sähköpostitse osoitteeseen info@meritaktiva.fi että puhelimitse numeroon 09 4259 7827.

Toivomme, että viihdyt ohjelman parissa!


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.