Merit Aktivan uusi versio 23.04.2021 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 23.04.2021

Merit Aktivan uusi versio täydennykset:

  • Asunto-osakeyhtiöissä sekä muissa yritysmuodoissa, joissa on otettu käyttöön Mittarilukemien syöttö toistuviin laskuihin (Asetukset > Yrityksen tiedot), voidaan Määrien yhteenveto -ikkunassa tarkastella yksityiskohtaista näkymää. Myös yleisnäkymässä on mahdollista tarkastella yksityiskohtaista näkymää klikkaamallahaluttua riviä. Määrien yhteenveto (sekä yleisnäkymä että yksityiskohtainen näkymä) voidaan tallentaa Excel-taulukkoon tai laatia siitä PDF-tiedosto. Kyseinen ratkaisu on tarkoitettu erityisesti asunto-osakeyhtiöille, jotta he saisivat paremman yleiskuvan myytävien tuotteiden/palvelujen kokonaismääristä.
  • Verojen keskinäisessä kuittausnäkymässä on nyt mahdollista valita kaikki rivit kerralla.
  • Käyttäjät-valikon käyttöoikeuksiin on lisätty ohjelman uudemmat toiminnot, joita ei aikaisemmin ollut mahdollista käyttöoikeuksissa määritellä: esim. Koontilaskujen laadinta, Tarjousraportti, Sähköpostitse lähetetyt maksumuistutukset ja Viivästyskoron laskenta.
  • Ohjelmaan on lisätty Yhdistyskirjurin tilikarttapohja, jossa on myös uusi tuloslaskelma- ja tasekaava sekä nimikkeet. Kyseinen tilikartta voidaan ottaa käyttöön uusille ohjelmaan perustettaville yhdistyksille. Aiempaa Yhdistys-muotoista tilikarttaa ei saa enää käyttöön uusille yhdistyksille paitsi Pro- tai Premium-versiossa, joissa on mahdollista kopioida olemassa olevan yhdistyksen tilikarttapohja.
  • Arvonlisäverolaskelman txt-tiedostoa on täydennetty. Jos yritys on ottanut ohjelmassa käyttöön maksuperusteisen arvonlisäveron laskennan, kyseinen tieto välittyy suoraan Verohallinnolle, kun tiedosto lähetetään ohjelmasta sähköisesti.
  • API-rajapintaan on tehty täydennyksiä. API:n kautta on mahdollista esimerkiksi hakea tilausten luettelo

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä sähköpostitse osoitteeseen info@meritaktiva.fi että puhelimitse numeroon 09 4259 7827.


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.