Merit Aktivan uusi versio 18.07.2022 - Ostotilaukset

Merit Aktivan uusi versio 18.07.2022 – Ostotilaukset

Merit Aktivasta julkaistiin 18.07.2022 uusi versio, johon on lisätty ostotilaukset.

  • Merit Aktivan Premium-version ja ilmaisen kokeiluversion käyttäjille on lisätty Ostot-valikkoon uusi toiminto: Ostotilaukset. Ostotilaus voidaan valikossa: Ostot > Ostotilaukset > Lisää ostotilaus. Ostotilauksen voi laatia myös Myynnit-valikosta myyntitarjouksesta ja myyntitilauksesta. Kun myyntitarjouksen tai -tilauksen tilaksi on määritelty ”Vahvistettu”, näkyy tositteessa ”Kopioi rivit ostotilaukseen” -painike.
  • Tallennetun ostotilauksen voi lähettää sähköpostitse toimittajalle. Sähköposti sisältää ostotilauslinkin, josta viestin vastaanottaja voi avata ostotilauksen. Toimittaja voi tarkastella, kommentoida, vahvistaa tai hylätä ostotilauksen online-tilassa klikkaamalla linkkiä. Sähköpostiviestinä on oletusteksti, jota voi muuttaa tai lisätä valikossa: Asetukset-> Yleiset asetukset-> Sähköpostiasetukset.
  • Kun ostotilaus on vahvistettu, se voidaan tallentaa ostolaskuksi. Ostolaskun tallennuksen yhteydessä voit valita, miltä riveiltä ostolasku luodaan. Yhdestä ostotilauksesta voidaan siis luoda useampia ostolaskuja, mikäli kaikkia tavaroita ei toimiteta ja laskuteta samaan aikaan. Ostolaskun luomisen jälkeen jokaiselle ostotilauksen riville lisätään linkki luotuun ostolaskuun, eikä ostotilauksen riviä voi enää muuttaa. Vastaavasti ostolaskulle lisätään ostotilauslinkki.
  • Ostotilaukseen mahdollisesti lisätty liite näkyy ostotilauksen esikatseluikkunassa, kuten ostolaskun liite ostolaskun esikatseluikkunassa.
  • Ostotilausten seuraava oletusnumero ja etuliite asetetaan valikosta: Asetukset -> Numerosarjat.

Näet Merit Aktivan päivityshistorian kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme. Palvelemme arkisin klo 9 – 16 chatissa, puhelimitse 09 4259 7827 ja sähköpostitse info@meritaktiva.fi.


Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.