Merit Aktivan uusi versio 15.10.2019 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 15.10.2019

Ohjelmaan on lisätty seuraavat ominaisuudet:

  1. Valuuttakurssit haetaan ohjelmaan nyt euron käyttöönotosta lähtien, aikaisemmin haku tehtiin vain 90 päivän ajalta takautuvasti.
  2. Toistuviin laskuihin voidaan lisätä nyt kuukauden jaksoa pidempi eräpäivä. Sitä varten on lisätty kenttä “Maksupäivä kuukausina“. Jos haluat, että eräpäivä olisi “maksupäivä + 1 kuukausi“, syötä kyseiseen kenttään 1.
  3. Toistuvia laskuja voidaan laatia myös muussa valuutassa kuin euroissa.
  4. On parannettu huomattavasti ohjelman nopeutta eri valikoissa liikuttaessa.
  5. Asunto-osakeyhtiöiden toimintoihin on lisätty toistuvien laskujen luetteloon koontinäkymä, jossa on laskettu yhteen laskuissa olevien nimikkeiden (esim. vesi, sähkö ym.) määrät ja summat. Sen avulla on helppo tarkistaa, onko kaikki edelleen myytävät palvelut jaettu laskuille.
  6. Asunto-osakeyhtiöiden toiminnoissa on lisätty Myyntisaamiset-raporttiin asiakkaan osoite.
  7. On lisätty rajoitus, jolloin käyttäjä ei pysty poistamaan tositteita suljetulta tilikaudelta.
  8. On lisätty varoitustoiminto, jolloin lisättäessä tositetta sellaiselle kaudelle, josta on jo laadittu alv-laskelma, kyseistä tositetta tallennettaessa ohjelma antaa vastaavan varoituksen.
  9. Vahvistamattomissa ostolaskuissa voidaan sisällyttää varastotuotteiden hankintahintaan hankintaan liittyviä kustannuksia (esim. jakaa kuljetuskustannukset). Aikaisemmin se oli mahdollista tehdä vain ostolaskuissa. Toiminto on käytettävissä Premium-versiossa.
  10. On täydennetty ohjelmointirajapintaa: on lisätty mahdollisuus kirjata ohjelmaan varastotapahtumia.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse että sähköpostitse info@meritaktiva.fi

asiakastuki 09 4259 7827


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita muuta tositetta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.