Merit Aktivan uusi versio 10.02.2020 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 10.02.2020

Merit Aktivan päivitetty versio 10.2.2020

Tärkeimmät uudet toiminnot:

  1. Nyt on mahdollista sisäänlukea ohjelmaan pankin tiliotteita, joiden valuuttana on muu kuin euro.  Jos ohjelmaan on lisätty omat pankkitilinsä eri valuuttoja varten, eri valuutoissa olevat maksut luetaan sisään automaattisesti eri pankkitileille. Mikäli eri valuuttoja varten ei ole lisätty omia pankkitilejä, kaikki eri valuutoissa tehdyt maksut  luetaan sisään EUR-tilin sisäänlukuikkunaan.

 

  1. Nyt on helppo vahvistaa sähköpostitse lähetettyjä vahvistamattomia ostolaskuja mobiililaitteessa. Avaa alkuperäinen lasku suoraan sähköpostiviestistä, lisää halutessasi kommentti ja vahvista.

 

 1. Nyt on mahdollista sisäänlukea ohjelmaan myös TransferWise-tilin CSV-tiliote. Sitä varten tulee lisätä pankkiluetteloon TransferWise-tili (pankin tietoihin tulee lisätä myös IBAN-tilinumero).

Muut täydennykset

  1. On helpotettu ostolaskujen lisäämistä mobiililaitteessa.

 

  1. Jos luovutetaan tavaraa lähetelomakkeen perusteella, koontilaskua laadittaessa on mahdollista valita, mitkä lähetelomakkeet sisällytetään koontilaskuun. Tämä on tarpeellista esimerkiksi silloin, kun yhdelle asiakkaalle laaditaan useita koontilaskuja esimerkiksi eri rakennuskohteista tms.

 

  1. Aikaisemmin myyntilaskujen luettelossa esitettiin kaikki lähetelomakkeet. Nyt näkyvät myyntilaskujen luettelossa vain ne lähetelomakkeet, joista on koontilasku vielä laatimatta. Jos on tarpeen katsella kaikkia lähetelomakkeita, luettelon suodattimeen tulee valita “Lähetelomakkeet“.

 

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä sähköpostitse osoitteeseen info@meritaktiva.fi että puhelimitse numeroon 09 4259 7827.

Toivomme, että viihdyt ohjelman parissa!


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita muuta tositetta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.