Merit Aktivan uusi versio 1.11.2019 | Kirjanpito-ohjelma Merit Aktiva

Merit Aktivan uusi versio 1.11.2019

Ohjelmaan on tehty seuraavat täydennykset:

  1. Ohjelman käyttökielten valikkoon on lisätty venäjä.
  2. Asiakkaan tiedoissa on lisätty myyntilaskun kielivalikoimaan venäjä. Sen ansiosta on mahdollista laatia venäjänkielinen PDF-lasku. Käyttäjän tulee tarvittaessa itse syöttää laskun riveille venäjänkielinen selite. Selitteisiin ei tule automaattisesti venäjänkielistä käännöstä. Myöhemmin kuitenkin lisäämme nimikkeen tietoihin kentän, johon on mahdollista itse syöttää valmiiksi venäjänkielinen selite.
  3. Työpöydälle, yritysten yhteisnäkymään on lisätty kenttä “Tiliotteen sisäänluvussa vahvistamattomat maksut“. Se antaa tilitoimistoille nopean kuvan siitä, mihin yrityksiin on luettu sisään pankin tiliotteita.
  4. Varaston omakustannusarvon uudelleenlaskentaa on täydennetty seuraavalla tavalla: käyttäjän ei tarvitse enää odottaa uudenlaskennan päättymistä. Uudelleenlaskennan käynnistyessä ilmoitamme, että käyttäjä voi jatkaa tavanomaisia toimia (esim. syöttää ostolaskuja, myyntilaskuja tms.) ja kun uudelleenlaskenta on päättynyt, näytölle ilmestyy vastaava ilmoitus.
  5. Jos ohjelman käyttäjä on ottanut käyttöön Googlen automaattisen kääntämisen, hänelle ilmoitetaan siitä ohjelmaan sisäänkirjauduttaessa ja ohjelman valikoissa liikuttaessa (joka klikkauksen yhteydessä). Pyydämme ottamaan kääntämisen pois käytöstä, sillä automaattinen kääntäminen aiheuttaa ohjelman käytössä häiriöitä.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse että sähköpostitse info@meritaktiva.fi

asiakastuki 09 4259 7827


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.