Merit Aktiva on nyt Passeli Merit

 

Passeli Merit

Lisää resursseja ohjelmiston kehittämiseen

Vuonna 2018 ohjelmistoyhtiö Vismaan liittynyt Merit Aktiva siirtyy Suomessa Passelin tuoteperheeseen ja muuttaa nimensä Passeli Meritiksi. Passeli Merit on selainpohjainen taloushallinnon ratkaisu pienyrityksille ja tilitoimistoille.

Merit Aktiva on Merit Tarkvara AS:n kehittämä selainpohjainen kirjanpito-ohjelmisto yrityksille ja tilitoimistoille. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 ja itsenäisenä yhtiönä osana Visma-konsernia vuodesta 2018 lähtien.

Nyt Merit Aktivan Suomen liiketoiminta siirtyy osaksi Passelin tuoteperhettä, joka on Visma-konserniin kuuluva taloushallinnon, verkkomaksamisen ja ajanvarauksen ratkaisuihin keskittyvä tuoteperhe. Passelin tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa taloushallinnon ohjelmistot Passeli Yritys ja ePasseli, verkkomaksupalvelu Visma Pay ja ajanvarausohjelma DigitalBooker.

Suomessa Merit Aktiva tunnetaan jatkossa nimellä Passeli Merit. Virossa ohjelmisto jatkaa Merit Aktiva -brändillä ja Puolassa se tunnetaan nimellä 360 Księgowość.

Muutokset eivät vaadi asiakkailta välittömiä toimenpiteitä ja asiakassuhteet säilyvät ennallaan. Passelilla on yli 25 vuoden kokemus kirjanpidon ja taloushallinnon ohjelmistojen kehittämisestä suomalaisten yritysten tarpeisiin ja muutoksen tavoitteena on edelleen parantaa Merit Aktivan ratkaisuja sekä palvelua nykyisille asiakkaille.

Passeli Meritin asiakaspalvelu palvelee Teitä arkisin klo 9-16 tutuissa kanavissa: chat, tuki@meritaktiva.fi ja 09 4259 7827.

Hyvää alkanutta syksyä!

Yhteistyöterveisin,
Merit Software Oy


Make your workflow easier, join with us!

In the free version you can enter 100 sales invoices, purchase invoices or general leader vouchers for 6 months. You will need to obtain a licence for the program when the document number or time limit for the free version is reached.