Fiksu ja helppo kirjanpito-ohjelmisto, jota jokainen oppii käyttämään

Passeli Meritillä (entinen Merit Aktiva) on helppo lähettää myyntilaskut ja ohjelma auttaa selviytymään jopa kaikkein haastavimmista kirjanpidon tehtävistä. Veloitukseton asiakaspalvelumme on valmiina varmistamaan, että kaikki sujuu moitteettomasti ja vaivatta.

ilmainen laskutusohjelma - blogi

Kaikki, mitä tarvitset liiketoimintasi pyörittämiseen

Kirjanpito-ohjelma on helppo ja fiksu – et tarvitse aiempaa kokemusta. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti tekemään käytöstä entistäkin kätevämpää. Voit kirjautua sisään missä ja milloin vain.

Aloittaminen on helppoa

  • Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita ilmainen kokeiluaikasi
  • Lisää yritys Passeli Merittiin
  • Tarkista yrityksen asetukset
  • Valmista tuli! Voit nyt laatia kirjanpitoa ja laskuja Passeli Meritillä.
  • Jos tarvitset apua, asiakastukemme auttaa sinut mielellään alkuun.

Miten hoitaa kirjanpito itse?

Jokaisen aloittavan yrittäjän olisi hyvä ymmärtää taloushallinnon perusteet: miten laaditaan laskut, mitä viranomaisilmoituksia tulee esittää valtiolle, mitä veroja yrittäjän täytyy maksaa ja milloin, miten palkata työntekijöitä ja miten laskea palkat. Yrittäjän olisi hyvä tietää myös, mitkä ovat hänen yrityksensä taloudelliset tunnusluvut ja miten voitto tai tappio muodostuu.

Sujuvaa ja tietoturvallista työskentelyä

Passeli Meritin kirjanpito-ominaisuudet pidetään jatkuvasti voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisina. Tiedot tallennetaan pankkitasoisten tietoturvavaatimusten mukaisesti, joten varmuuskopiointia ei tarvita.

Säästä aikaa – automatisoi haluamasi toiminnot ja rakenna integraatiot, jotka kertovat yrityksesi taloudellisen tilan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Haluatko löytää kirjanpitokumppanin?

Kirjanpitäjä, jolla on jo kokemusta Passeli Meritistä käytöstä voi auttaa liiketoimintaasi entisestään. Olemme listanneet avuksesi Passeli Merittiä käyttäviä tilitoimistoja ja kirjanpitäjiä.

Helppo laskutus ja kirjanpito, jota jokainen oppii käyttämään

Helppo laskutus ja kirjanpito

Moni asiakkaistamme sanoo, että Passeli Merit on helpoin heidän koskaan käyttämänsä laskutus- ja kirjanpito-ohjelmisto. Ohjelma tekee monia kirjauksia automaattisesti eikä sinun tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen laatiaksesi yrityksesi kirjanpitoa.

Pilvipohjainen kirjanpito

Työskentele missä ja milloin haluat, ja jaa tieto verkon yli kollegoillesi.

Lähes kaikille toimialoille

Passeli Merit (entinen Merit Aktiva) on erinomainen taloushallinnon ohjelma lähes kaikille toimialoille. Luo laskut ja tee kirjanpito yhdellä ohjelmalla.

Tietoturva

Pankkitasoinen tietoturva pitää tietosi salassa muilta.

Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit kokeilla Passeli Merittiä 30 päivää täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia.