Fiksu ja helppo kirjanpito-ohjelmisto, jota jokainen oppii käyttämään

Fiksu ja helppo kirjanpito-ohjelmisto, jota jokainen oppii käyttämään

Merit Aktivalla on helppo lähettää myyntilaskut ja ohjelma auttaa selviytymään jopa kaikkein haastavimmista kirjanpidon tehtävistä. Veloitukseton asiakaspalvelumme on valmiina varmistamaan, että kaikki sujuu moitteettomasti ja vaivatta.

Merit Aktiva - Yrittäjien

Kaikki, mitä tarvitset liiketoimintasi pyörittämiseen

Ohjelma on helppo ja fiksu – et tarvitse aiempaa kokemusta. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti tekemään käytöstä entistäkin kätevämpää. Voit kirjautua sisään missä ja milloin vain ja pysyä yhteydessä millä tahansa internettiin yhteydessä olevalla laitteella.

Aloittaminen on helppoa

  • Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita ilmainen kokeiluaikasi
  • Lisää yritys Merit Aktivaan
  • Tarkista yrityksen asetukset
  • Valmista tuli! Voit nyt laatia kirjanpitoa ja laskuja Merit Aktivalla.
  • Jos tarvitset apua, asiakastukemme auttaa sinut mielellään alkuun.

Miten hoitaa kirjanpito itse?

Jokaisen aloittavan yrittäjän olisi hyvä ymmärtää taloushallinnon perusteet: miten laaditaan laskut, mitä viranomaisilmoituksia tulee esittää valtiolle, mitä veroja yrittäjän täytyy maksaa ja milloin, miten palkata työntekijöitä ja miten laskea palkat. Yrittäjän olisi hyvä tietää myös, mitkä ovat hänen yrityksensä taloudelliset tunnusluvut ja miten voitto tai tappio muodostuu.

Sujuvaa ja tietoturvallista työskentelyä

Merit Aktivan kirjanpito-ominaisuudet pidetään jatkuvasti voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisina. Tiedot tallennetaan pankkitasoisten tietoturvavaatimusten mukaisesti, joten varmuuskopiointia ei tarvita.

Säästä aikaa – automatisoi haluamasi toiminnot ja rakenna integraatiot, jotka kertovat yrityksesi taloudellisen tilan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Haluatko löytää kirjanpitokumppanin?

Kirjanpitäjä, jolla on jo kokemusta Merit Aktivan käytöstä voi auttaa liiketoimintaasi entisestään. Olemme listanneet avuksesi Merit Aktivaa käyttäviä tilitoimistoja ja kirjanpitäjiä.

Helppo laskutus ja kirjanpito

Moni asiakkaistamme sanoo, että Merit Aktiva on helpoin heidän koskaan käyttämänsä laskutus- ja kirjanpito-ohjelmisto. Ohjelma tekee monia kirjauksia automaattisesti eikä sinun tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen laatiaksesi yrityksesi kirjanpitoa.

Pilvipohjainen kirjanpito

Työskentele missä ja milloin haluat, ja jaa tieto verkon yli kollegoillesi.

Ilmainen appi

Merit Aktivan mobiilisovelluksien avulla pidät talousasiat hallinnassasi joka paikassa.
Lataa Apple Store– tai Google Play -sovelluksesta.

Tietoturva

Pankkitasoinen tietoturva pitää tietosi salassa muilta.

Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.