Verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma helpottaa työtäsi

Passeli Merit on helppo ja nykyaikainen ohjelma, joka vastaa vaativimpienkin kirjanpitoammattilaisten tarpeita. Voit lisätä siihen niin monta yritystä kuin tarvitset. Lisämaksu vain 5€ + alv. per yritys.

kirjanpidon perusteet

Ainoa tarvitsemasi selainpohjainen kirjanpito-ohjelmisto

Voit kirjautua sisään missä ja milloin tahansa, ja pysyä yhteydessä millä tahansa internetiin yhteydessä olevalla laitteella. Voit säilyttää usean yrityksen kirjanpidon sekä myynti- ja ostoreskontrat yhdellä alustalla pilvessä. Lisämaksu vain 5€ + alv. per yritys.

Säästä aikaa automaattisilla toiminnoilla

Ohjelmisto auttaa automatisoimaan kirjanpidon prosesseja ja vähentämään virheitä. Kun toistuvat rutiinitehtävät automatisoidaan, manuaalisen työn osuus vähenee merkittävästi. Voit automatisoida vain haluamasi tehtävät ja muodostaa integraatioita, jotka kertovat talouden kokonaisuuden selkeästi ja ymmärrettävästi.

Helppokäyttöisyys, yhteiskäyttömahdollisuus ja kilpailukykyinen hinnoittelu.

Julius Seligson

Mesiperä, Kirjanpitäjä

Online-tuki

Verkosta löytyvät kattavat ohjeistuksemme auttavat pysymään kärryillä 24/7. Tarjoamme myös yksilöllistä käyttöopastusta lisämaksua vastaan – ajanvarauksen teet kätevästi asiakastuen sivulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Helppo laskutus ja kirjanpito

Moni asiakkaistamme sanoo, että Passeli Merit on helpoin heidän koskaan käyttämänsä laskutus- ja kirjanpito-ohjelmisto. Ohjelma tekee monia kirjauksia automaattisesti eikä sinun tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen laatiaksesi yrityksesi kirjanpitoa.

Pilvipohjainen kirjanpito

Työskentele missä ja milloin haluat, ja jaa tieto verkon yli kollegoillesi.

Lähes kaikille toimialoille

Passeli Merit (entinen Merit Aktiva) on erinomainen taloushallinnon ohjelma lähes kaikille toimialoille. Luo laskut ja tee kirjanpito yhdellä ohjelmalla.

Tietoturva

Pankkitasoinen tietoturva pitää tietosi salassa muilta.

Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit kokeilla Passeli Merittiä 30 päivää täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia.