Helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma | Kirjanpito Merit Aktiva

Verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma helpottaa työtäsi

Merit Aktiva on helppo ja nykyaikainen ohjelma, joka vastaa vaativimpienkin kirjanpitoammattilaisten tarpeita. Voit lisätä siihen niin monta yritystä kuin tarvitset (1.9.2020 alkaen lisämaksu vain 1€ + alv. per yritys).

kirjanpidon perusteet

Ainoa tarvitsemasi verkkopohjainen kirjanpito-ohjelmisto

Voit kirjautua sisään missä ja milloin tahansa, ja pysyä yhteydessä millä tahansa internetiin yhteydessä olevalla laitteella. Voit säilyttää usean yrityksen kirjanpidon sekä myynti- ja ostoreskontrat yhdellä alustalla pilvessä (1.9.2020 alkaen lisämaksu vain 1€ + alv. per yritys).

Säästä aikaa automaattisilla toiminnoilla

Ohjelmisto auttaa automatisoimaan kirjanpidon prosesseja ja vähentämään virheitä. Kun toistuvat rutiinitehtävät automatisoidaan, manuaalisen työn osuus vähenee merkittävästi. Voit automatisoida vain haluamasi tehtävät ja muodostaa integraatioita, jotka kertovat talouden koko kuvan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Helppokäyttöisyys, yhteiskäyttömahdollisuus ja kilpailukykyinen hinnoittelu.

Julius Seligson

Mesiperä, Kirjanpitäjä

Online-tuki

Verkosta löytyvät kattavat ohjeistuksemme auttavat pysymään kärryillä 24/7. Tarjoamme myös yksilöllistä käyttöopastusta lisämaksua vastaan – ajanvarauksen teet kätevästi asiakastuen sivulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Helppo laskutus ja kirjanpito

Moni asiakkaistamme sanoo, että Merit Aktiva on helpoin heidän koskaan käyttämänsä laskutus- ja kirjanpito-ohjelmisto. Ohjelma tekee monia kirjauksia automaattisesti eikä sinun tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen laatiaksesi yrityksesi kirjanpitoa.

Pilvipohjainen kirjanpito

Työskentele missä ja milloin haluat, ja jaa tieto verkon yli kollegoillesi.

Ilmainen appi

Merit Aktivan mobiilisovelluksien avulla pidät talousasiat hallinnassasi joka paikassa.
Lataa Apple Store– tai Google Play -sovelluksesta.

Tietoturva

Pankkitasoinen tietoturva pitää tietosi salassa muilta.

Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.