Ilmainen kirjanpito-ohjelma aloittavalle yrittäjälle

Ilmainen kirjanpito-ohjelma aloittavalle yrittäjälle

Merit Aktiva on helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma ja ohjelman automatiikka tekee puolestasi suuren osan työstä.

Merit Aktiva veloituksetta koko vuodeksi

Tiedämme, että yritystoiminnan aloittaminen vaatii paljon työtä ja kassavirta on aluksi vähäistä. Haluamme tukea aloittavia yrittäjiä tarjoamalla Merit Aktiva -kirjanpito-ohjelman veloituksetta 1 vuodeksi. Jotta ohjelman käyttöönotto olisi erityisen helppoa, tarjoamme lisäksi ilmaisen ohjelmistokoulutuksen, jossa esittelemme ohjelman perustoiminnot sekä annamme vinkkejä ja neuvoja kirjanpidon laatimiseen.

Luo ensin käyttäjätili ja tilaa sen jälkeen ilmainen aloittavan yrittäjän lisenssi.

Mikäli hyväksyt ehdot, luo itsellesi käyttäjätunnus tästä ja tilaa itsellesi aloittavan yrittäjän lisenssi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: tuki@meritaktiva.fi

Lisää viestiin seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite (Merit Aktivan käyttäjätunnus)
  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
  • Osoite ja puhelinnumero
  • Yrityksen perustamispäivä (Lisenssin omistajalla on oltava lisenssin tilausajankohtana yritys, joka on rekisteröity Kaupparekisteriin alle 12 kuukautta sitten.)
Aloittavan yrittäjän lisenssin ehdot

Myönnämme aloittavan yrittäjän lisenssin Merit Aktivan Premium-versioon.

Merit Aktivaa voi käyttää vain se henkilö, jolle aloittavan yrittäjän lisenssi on luovutettu. Poikkeuksena ovat ns. rajoitetut käyttöoikeudet omaavat lisäkäyttäjät, joita voivat olla ketkä tahansa lisenssin omistajan kutsumat henkilöt.

Lisenssin haltijalla on lisenssin tilaamishetkellä yritys, joka on rekisteröity Kaupparekisteriin enintään 12 kuukautta sitten.

Tarjous koskee aloittavia uusia yrityksiä, ei aputoiminimiä tai muuten yritysjärjestelyjen kautta syntyneitä yrityksiä.

Lisenssin haltija on Merit Aktivan uusi käyttäjä, joka ei ole ennestään Merit Aktivan asiakas.

Lisenssin haltija on vähintään 16-vuotias.

Lisenssi on voimassa yhden vuoden sen luovutuspäivästä. Aloittavan yrittäjän lisenssin voimassaoloa ei saa pidentää ilmaiseksi eikä sama henkilö voi tilata ilmaista lisenssiä uudelleen.

Lisenssin voimassaolon päätyttyä käyttäjä voi ostaa maksullisen lisenssin, käyttää jatkossa ilmaisia rajoitetut käyttöoikeudet omaavia lisäkäyttäjän lisenssejä tai luopua Merit Aktivan käytöstä.

Lisenssi on rajoitettu yhteen käyttäjään eikä siihen saa ostaa lisäksi lisäkäyttäjiä. Ohjelmaan voidaan lisätä rajattomasti ilmaisia rajoitetut käyttöoikeudet omaavia lisäkäyttäjiä.

Aloittavan yrittäjän lisenssin haltijalla on oikeus saada lisenssin voimassaoloaikana ilmaisia versiopäivityksiä ja käyttää asiakastukea samoin ehdoin kuin muut asiakkaat.

Ohjelmistokoulutus toteutetaan verkossa, suomenkielelisenä ryhmäkoulutuksena Merit Aktivan ilmoittamina päivinä.

Koulutukseen voi osallistua yhden kerran.