Ilmainen kirjanpito-ohjelma aloittavalle yrittäjälle

Passeli Merit on helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma ja ohjelman automatiikka tekee puolestasi suuren osan työstä.

Passeli Merit veloituksetta koko vuodeksi

Tiedämme, että yritystoiminnan aloittaminen vaatii paljon työtä ja kassavirta on aluksi vähäistä. Haluamme tukea aloittavia yrittäjiä tarjoamalla Passeli Merit -kirjanpito-ohjelman veloituksetta 1 vuodeksi. Jotta ohjelman käyttöönotto olisi erityisen helppoa, tarjoamme lisäksi ilmaisen ohjelmistokoulutuksen, jossa esittelemme ohjelman perustoiminnot sekä annamme vinkkejä ja neuvoja kirjanpidon laatimiseen.

Luo ensin käyttäjätili ja tilaa sen jälkeen ilmainen aloittavan yrittäjän lisenssi.

Miten hoitaa kirjanpito itse?

Jokaisen aloittavan yrittäjän olisi hyvä ymmärtää taloushallinnon perusteet: miten laaditaan laskut, mitä viranomaisilmoituksia tulee esittää valtiolle, mitä veroja yrittäjän täytyy maksaa ja milloin, miten palkata työntekijöitä ja miten laskea palkat. Yrittäjän olisi hyvä tietää myös, mitkä ovat hänen yrityksensä taloudelliset tunnusluvut ja miten voitto tai tappio muodostuu.

Mikäli hyväksyt ehdot, luo itsellesi käyttäjätunnus tästä ja tilaa itsellesi aloittavan yrittäjän lisenssi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: support@passelimerit.com

Lisää viestiin seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite (Passeli Meritin käyttäjätunnus)
  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
  • Osoite ja puhelinnumero
  • Yrityksen perustamispäivä (Lisenssin omistajalla on oltava lisenssin tilausajankohtana yritys, joka on rekisteröity Kaupparekisteriin alle 12 kuukautta sitten.)
Aloittavan yrittäjän lisenssin ehdot

Myönnämme aloittavan yrittäjän lisenssin Passeli Meritin Premium-versioon.

Passeli Merittiä voi käyttää vain se henkilö, jolle aloittavan yrittäjän lisenssi on luovutettu. Poikkeuksena ovat ns. rajoitetut käyttöoikeudet omaavat lisäkäyttäjät, joita voivat olla ketkä tahansa lisenssin omistajan kutsumat henkilöt.

Lisenssin haltijalla on lisenssin tilaamishetkellä yritys, joka on rekisteröity Kaupparekisteriin enintään 12 kuukautta sitten.

Tarjous koskee aloittavia uusia yrityksiä, ei aputoiminimiä tai muuten yritysjärjestelyjen kautta syntyneitä yrityksiä.

Lisenssin haltija on Passeli Meritin uusi käyttäjä, joka ei ole ennestään Passeli Meritin asiakas.

Lisenssin haltija on vähintään 16-vuotias.

Lisenssi on voimassa yhden vuoden sen luovutuspäivästä. Aloittavan yrittäjän lisenssin voimassaoloa ei saa pidentää ilmaiseksi eikä sama henkilö voi tilata ilmaista lisenssiä uudelleen.

Lisenssin voimassaolon päätyttyä käyttäjä voi ostaa maksullisen lisenssin, käyttää jatkossa ilmaisia rajoitetut käyttöoikeudet omaavia lisäkäyttäjän lisenssejä tai luopua Passeli Meritin käytöstä.

Lisenssi on rajoitettu yhteen käyttäjään eikä siihen saa ostaa lisäksi lisäkäyttäjiä. Ohjelmaan voidaan lisätä rajattomasti ilmaisia rajoitetut käyttöoikeudet omaavia lisäkäyttäjiä.

Aloittavan yrittäjän lisenssin haltijalla on oikeus saada lisenssin voimassaoloaikana ilmaisia versiopäivityksiä ja käyttää asiakastukea samoin ehdoin kuin muut asiakkaat.

Ohjelmistokoulutus toteutetaan verkossa, suomenkielelisenä ryhmäkoulutuksena Merit Aktivan ilmoittamina päivinä.

Koulutukseen voi osallistua yhden kerran.