Ilmoitus tulevasta hintojen korotuksesta

Hyvä Merit Aktivan asiakas

Kiitos, että käytät ohjelmistoamme.

Koko Merit Aktivan tiimi ohjelman kehittäjistä asiakastukeen työskentelee joka päivä ahkerasti parantaakseen ohjelman käyttökokemusta ja vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin ja toiveisiin.

Tavoitteenamme on jatkossakin tarjota teille parasta mahdollista palvelua, jonka vuoksi ilmoitamme hinnoittelumme muutoksista. Haluamme kuitenkin mainita ensin, että kuukausilisenssien hinnat pysyvät samana ja muutos koskee ainoastaan lisäkäyttäjiä ja lisäyrityksiä. Mikäli siis teet kirjanpitoa 1-2 yritykselle eikä sinulla ole lisäkäyttäjiä, hintasi eivät muutu.

Hinnoitteluumme tulee muutoksia 1. lokakuuta 2022 alkaen. Tämän jälkeen lisenssin hintaan kuuluu maksimissaan kaksi yritystä ja ylimääräisistä yrityksistä laskutamme 5 €/kk (+alv.) per yritys. Myös maksullisten lisäkäyttäjien hintaan tulee korotus. Alkaen 1. lokakuuta 2022 veloitamme lisäkäyttäjistä 15 €/kk (+alv.) per lisäkäyttäjä.

 

Yrityksiin on edelleen mahdollista lisätä rajoitetuilla oikeuksilla olevia käyttäjiä veloituksetta. Rajoitetuilla oikeuksilla varustetut ilmaiset käyttäjät voivat laatia ja lähettää myyntilaskuja, hallinnoida asiakasrekisteriä ja katsella myynnin raportteja.

Miksi korotamme hintojamme?

  • Haluamme tarjota tarpeisiisi alan parhaan kirjanpito-ohjelman ja tuen. Hinnankorotus on välttämätön, jotta pystymme laajentamaan tiimiämme. Tarvitsemme lisäresursseja sekä kehitystiimiin, että asiakastukeemme.
  • Joudumme nostamaan hintojamme myös, jotta voimme taata kilpailukykymme ja kannattavuutemme ottaen huomioon Euroopan taloustilanteen, taloudellisten toimintojen ylläpitokustannusten nousun ja inflaation.

Ymmärrämme, että hinnankorotus on lisäkustannus asiakkaillemme, jotka käyttävät Merit Aktivaa useamman yritysten kirjanpitoon ja heille, joilla on ohjelmassa maksullisia lisäkäyttäjiä. Toivomme ymmärrystä hinnoittelun muutostarpeen välttämättömyydestä. Muutoksen jälkeen Merit Aktiva on kuitenkin edelleen yksi markkinoiden edullisimmista kirjanpito-ohjelmistoista.

Jatkamalla Merit Aktivan käyttöä hyväksyt hintojenkorotuksen. Asiakastukemme vastaa hinnan muutoksiin ja ohjelmistoon liittyviin kysymyksiin.

 


Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit kokeilla Passeli Merittiä 30 päivää täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia.