Holvi-yritystili ja Merit Aktivan kirjanpito-ohjelma | Merit Aktiva

Holvi-yritystili ja Merit Aktivan kirjanpito-ohjelma

Merit Aktiva – fiksu ja helppo kirjanpito-ohjelma 

Merit Aktiva on helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma yrittäjille ja kirjanpitäjille. Verkkopohjainen kirjanpito-ohjelmamme on järkevä ja edullinen vaihtoehto niin osakeyhtiön, toiminimen, yhdistyksen, kuin taloyhtiön kirjanpidon hoitamiseen helposti ja vaivattomasti.

Merit Aktivan käyttö on myös helppo aloittaa. Sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen hoitaaksesi juoksevaa kirjanpitoasi, sillä ohjelmamme auttaa sinua selviytymään siitä. Merit Aktiva tekee puolestasi automaattisesti monet kirjanpidon kirjaukset. Mikäli toiminnoista, kirjanpidosta tai ominaisuuksista herää kysyttävää, on veloitukseton asiakaspalvelumme valmiina auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. 

Mikäli haluaisit oppia lisää ohjelmastamme, järjestämme ilmaisia sekä maksullisia koulutuksia kirjanpito-ohjelmaamme liittyen, jotta kirjanpidon aloittaminen Merit Aktivalla olisi entistä helpompaa. Järjestämme muun muassa käyttöönottokoulutuksia, koulutuksia tilipäätöksestä Merit Aktivalla, sekä monia muita tarpeellisia koulutuksia.

Kirjanpito-ohjelma ilmaiseksi ensimmäiseksi 6 kuukaudeksi

Merit Aktivan käytön aloittaminen on helppoa myös siinä suhteessa, että voit kokeilla ohjelmaamme ilmaiseksi ensimmäiset 6 kuukautta, aina 100 tositteeseen saakka. Näin voit kokeilla ohjelmaamme helposti ja katsoa sopisiko se sinun kirjanpidon tarpeisiisi.

Kokeilun aloittaminen on helppoa, rekisteröidy sivuillamme käyttäjäksi ja aloita ilmainen kokeilujakso. Mikäli koet ohjelmamme sinulle sopivaksi, voit myöhemmin ostaa maksullisen version.

Holvi + Merit Aktiva

Holvin ja Merit Aktiva yhdistäminen tuo yrittäjälle helpotusta talouden hallintaan ja kirjanpitoon. Merit Aktivan ja Holvin välisen yhteistyön ansiosta saat nyt luotua yhteensopivan tiliotetiedoston Holvi-tililtäsi ja tuotua sen Merit Aktivan kirjanpito-ohjelmaan.

Lataa tiliotetiedostosi Holvi-tililtäsi tietokoneelle ja avaa tiedosto sitten Merit Aktivassa. Tilin maksutapahtumat kohdistuvat Merit Aktivassa oleviin laskuihin automaattisesti viitenumeroiden perusteella. Pystyt näin ollen vähentämään manuaalista työtä ja vapauttamaan aikaa oikeisiin asioihin!

Lisää aiheesta


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.