Helpota kirjanpidon rutiineja vastaanottamalla kirjanpitoaineisto sähköisesti

Helpota kirjanpidon rutiineja vastaanottamalla kirjanpitoaineistot sähköisesti

eTasku ja Merit Aktiva

Yrittäjillä on monia eri tapoja toimittaa kirjanpidon aineistot tilitoimistoille. Valinta voi näkyä kirjanpitäjän työmäärässä ja myös kirjanpidon hinnassa. Paperisen aineiston toimittamisen sijaan yrittäjä ja tilitoimisto voivat tehostaa rutiinejaan kustannustehokkaasti sähköistämällä kirjanpidon eTaskun ja Merit Aktivan avulla.

Merit Aktiva on selainpohjainen kirjanpito-ohjelma, jolla sähköisen kirjanpidon laatiminen onnistuu vaivatta ja edullisesti. Myös verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto sekä laskujen kierrätys on mahdollista yhteiskäytössä yrittäjän kanssa.

eTasku on mobiilisovellus, jolla yritykset toimittavat helposti kuitit, laskut, matkalaskut sekä muut yritystoiminnan dokumentit kirjanpitäjälle tarkastettavaksi sähköisessä muodossa. Esimerkiksi perinteisen paperikuitin lisääminen palveluun onnistuu alle 10 sekunnissa ja matkalasku koostuu minuutissa – vaikka tien päällä. Aineisto löytyy aina siistissä päivämääräjärjestyksessä ja arkistoituna kirjanpitolain edellyttämän ajan sekä eTaskusta, että Merit Aktivasta. Perinteiset skannaustoimenpiteet ja hukassa olevat kuitit voi siis viimein unohtaa!

Tilitoimiston vastaanottaessa eTaskun avulla asiakkaidensa kirjanpitoaineistot sähköisesti ja reaaliajassa suoraan Merit Aktivaan, tehostaa kirjanpitäjä ajankäyttöään ja sisäisiä prosessejaan sekä vähentää manuaalisen työnsä määrää. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta. Aineiston siirto eTaskusta Merit Aktivaan on helppoa ja nopeaa. Materiaali tiliöidään ja hyväksytään eTaskussa, jonka jälkeen kirjanpitäjä voi siirtää aineiston kuvien kera API-rajapintaa hyödyntäen Merit Aktivaan napin painalluksella. Rajapinnan avulla saadaan myös noudettua asiakkaan tilikartta ja verokannat Merit Aktivasta suoraan eTaskuun – ilman manuaalista työtä.

Mikä parasta, eTaskun käyttöönotto Merit Aktivan kanssa on maksutonta.

KT Kirjanpito Oy:n Outi Haapamäki kertoo eTaskun ja Merit Aktivan käyttäjänä: ”Jokainen asiakkaamme toimittaa kirjanpitoaineistonsa meille eTaskun kautta. Mielestämme eTasku vastaa juuri siihen kysyntään mitä pienten ja miksei suurempienkin yritysten kirjanpito tarvitsee. Sovellus on selkeä, todella helppokäyttöinen ja edullinen. Kuittien ja ostolaskujen siirto onnistuu Merit Aktivaan näppärästi rajapinnan avulla, joka sujuvoittaa myös kirjanpidon tekoa. Suosittelemme eTaskua lämpimästi.”

eTaskun käyttöönotto Merit Aktivassa on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin!

Loppuasiakkaat voivat kokeilla eTaskua aina maksutta ja ilman sitoumuksia 30 päivän ajan. Jos käyttö jatkuu, kustannus on alk. 6,90€/kk/käyttäjä +alv. Kirjanpitäjälle ja tilitoimistolle eTasku on siis maksuton työkalu. Tilitoimisto, rekisteröidy kumppaniksi täältä.

Myös Merit Aktivaa voi kokeilla ilmaiseksi kuuden kuukauden ajan sataan tositteeseen saakka. Rekisteröidy käyttäjäksi täällä ja aloita jo tänään sähköinen kirjanpito.

Lue lisää eTaskun ja Merit Aktivan yhteyskäytöstä ohjeesta.

Merit Aktiva ja eTasku järjestävät ilmaisen webinaarin torstaina 13.1.2022 klo 16:00. Näytämme webinaarissa miten eTasku otetaan käyttöön ja kuinka aineistot lähetetään ja käsitellään Merit Aktivassa. Lue lisää tästä linkistä.


Merit Aktiva kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit syöttää ilmaiseen versioon 100 myyntilaskua, ostolaskua tai muita tositeitta 6 kuukauden ajan. Kun ilmaisen version tositemäärä tai aikaraja ylittyy, voit hankkia kätevästi lisenssin.