Kätevä laskutusohjelma, joka säästää aikaasi ja parantaa yrityksesi kassavirtaa.

Laadi ammattimaiset laskut helposti ja nopeasti

Laskutus ja ostot

Optimaalinen ratkaisu laskutukseen

Merit Aktivan avulla laaditut ammattimaiset laskut ovat eduksi yrityksesi imagolle. Laskuja lähettäessäsi voit valita minkä tahansa valuutan, ja kielivalikoissa on eri kielivaihtoehtoja.
Merit Aktiva -ohjelmalla on helppo laatia laskut asiakkaille, jotka haluavat vastaanottaa laskun sähköpostitse, sekä asiakkaille, jotka haluavat vielä paperilaskun postitse. Myös verkkolaskujen lähettäminen onnistuu vaivattomasti.
Yhdellä klikkauksella näet erääntyneet myyntilaskut sekä sen, mitä asiakkaat ostivat tai milloin he maksoivat laskut. Myyntiraportista näet heti, mikä tuote myi parhaiten. Merit Aktivan avulla laskutus käy nopeammin ja sinulle jää enemmän aikaa muihin asioihin.

Merit Aktiva kirjapito-ohjelma
Merit Aktiva kirjapito-ohjelma

Helppo ostolaskujen käsittely

Rahanmenon seuraaminen tuskin on kenenkään mielipuuhaa, mutta Merit Aktivan avulla pysyt selvillä kuluistasi mahdollisimman kivuttomasti. Nimikkeitä käyttämällä on helppo laatia erilaisia raportteja vähällä vaivalla. Kulujen hallinta on kuluerittelyjen ja helposti tulostettavien raporttien ansiosta vaivatonta.
Saat milloin tahansa kokonaiskuvan maksamattomista ja maksetuista laskuista. Merit Aktiva -ohjelmaa käyttäessäsi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jokin lasku jäisi vahingossa maksamatta. Ja mikä parasta, saat tietoosi yrityksesi todelliset kustannukset.

Merit Aktivalla voit lähettää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja

Myyntilaskujen lähetys verkkolaskuina vähentää kuluja ja nopeuttaa laskujen välitystä.
Ostolaskujen vastaanotto verkkolaskuina helpottaa ja nopeuttaa laskujen käsittelyä.
Aktivan Pro-versiossa on mahdollista käyttää laskujen kierrätystoimintoa. Ennen kuin saapuva verkkolasku tallennetaan ohjelmaan ostolaskuna, voidaan lasku lähettää vahvistettavaksi siihen määrätyille henkilöille. Käyttäjien oikeudet -valikossa voidaan määritellä henkilöt, joiden tulee vahvistaa sähköiset ostolaskut. Kyseisillä käyttäjillä on oltava lisäkäyttäjän lisenssit. Kulukuitit saa tuotua Merit Aktivaan kätevästi eTaskun ja CostPocket-kuittisovelluksen avulla.

Merit Aktiva kirjapito-ohjelma