Tutkittuamme vaihtoehtoja, myös kirjanpidon ulkoistusta, totesimme että Merit Aktivan kanssa voimme hyvin itse jatkaa taloushallintoamme. Ohjelman selkeys ja hinta-laatusuhde ratkaisivat.

Minna Palo

Pikkuvihreä Oy, Toimitusjohtaja
www.pikkuvihrea.fi

Mikä on yrityksenne toimiala, missä työskentelette?

Pikkuvihreä on kuivakäymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin erikoistunut perheyritys. Meillä Pikkuvihreässä on pian 30 vuotta kokemusta kuivasanitaatiosta. Vedetön käymälä on tarpeen niin kotimaan mökkiläisille, ekologisesti asuville kuin siellä, missä vessoja ei ole vielä lainkaan. Päätuotteemme on ilman vettä ja sähköä toimiva Green Toilet, joka on oikeastaan kokonainen tuoteperhe. Green Toiletin eri versioista löytyy sopiva käymälä niin pieneen perhekäyttöön kuin vilkkaaseen yleisökohteeseen. Kotimaassa toimimme pääosin verkkokaupan kautta. Kolmannes tuotannostamme menee vientiin Eurooppaan sekä mm. USA:aan.

Minkä perusteella valitsitte Merit Aktivan?

Meillä kirjanpito on aina tehty ”talon sisällä” ja vanha ohjelmisto oli jäänyt auttamatta meidän tarpeisiimme nähden vajavaiseksi. Tutkittuamme vaihtoehtoja, myös kirjanpidon ulkoistusta, totesimme että Merit Aktivan kanssa voimme hyvin itse jatkaa taloushallintoamme. Ohjelman selkeys ja hinta-laatusuhde ratkaisivat.

Mikä on lempitoimintonne Merit Aktivassa?

Ostolaskujen käsittely helpottui ja etenkin jälkeenpäin tietojen tarkistus niistä, kun hakutoiminnot ovat hyvät. Myös tuki ohjelman käyttöön on ollut ensiluokkaista. Olen myös huomannut, että ohjelmaa kehitetään koko ajan ja matkan varrella on tullut jo monta pientä uudistusta, jotka helpottavat käyttöä.

Miten Merit Aktiva helpottaa elämäänne?

Merit Aktiva on nopeuttanut kirjanpitoa paljon. Tiedot ovat myös helpommin kaikkien saatavilla tarvittaessa esimerkiksi raporttien muodossa.


Passeli Merit kutsuu sinut mukaan tekemään työstäsi helpompaa!

Voit kokeilla Passeli Merittiä 30 päivää täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia.