Merit Aktivan uusi versio on käytettävissä 05.01.2017 lähtien

Uuden version tärkeimmät täydennykset

  1. Myynti- ja ostolaskuihin on lisätty mahdollisuus laatia hyvityslasku. Kun napsautat myyntilaskulla painiketta “Laadi hyvityslasku“, näytölle tuodaan uusi lasku, jossa on määrät miinusmerkkisinä. Hyvityslaskun PDF-näkymässä näytetään myös hyvityslaskun numero. Mikäli hyvityslasku tehdään laskuun, joka sisältää varastotuotteita, hyvityslasku kytketään automaattisesti myyntilaskuun. Aikaisemmin, jos määrä oli laskulla miinusmerkkinen, se tuli kytkeä myyntilaskuun käsin.
  2. Asiakkaan tietoihin ja toistuviin laskuihin voidaan lisätä huomautuksia. Asiakkaan tietoihin voidaan esimerkiksi syöttää huomautuksiin tieto asioinnista asiakkaan kanssa: “Soitin laskusta, lupasi maksaa seuraavalla viikolla“.
  3. Asiakkaan ja toimittajan tietoihin on lisätty linkki, jonka avulla voidaan seurata laskuja ja maksuja. Asiakkaiden ja toimittajien luetteloon on lisätty sarake, jossa näkyy velkasumma (siirtäkää kyseinen viimeinen sarake etupuolelle).
  4. Myyntisaamiset-raporttiin on lisätty asiakkaan sähköpostisosoite ja puhelinnumero. Kyseiset tiedot saa näkyviin, kun valitaan järjestykseksi “Asiakas“. Kyseistä raporttia on hyvä käyttää otettaessa asiakkaisiin yhteyttä velkoihin liittyen.
  5. Alkusaldoihin voidaan nyt siirtää myyntisaamiset Excel-tiedostosta laskuittain. Ensin tulee olla siirrettynä asiakkaiden tiedot. Pohjaksi voidaan ottaa Merit Aktivan ladattavan version myyntisaamisraportti, joka on tallennettu Excel-muotoon. Excelistä tulee poistaa alimmainen summarivi.
  6. Laskujen kierrätyksen käyttäjille lisätään vahvistaja automaattisesti, jos se on määritelty asetuksissa. Aikaisemmassa versiossa vahvistaja tuli lisätä laskuihin käsin.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse sekä sähköpostitse.

info@meritaktiva.fi
asiakastuki 09 4259 7827

Pidä itsesi ajantasalla ja vastaanota uutiset ja hyvät tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Liity mukaan jo tänään.

 

Tilaus ei ole sitova, voit poistaa itsesi listalta milloin haluat.